Welkom op de website van 247 Bier Koerier in Laren! Uw 24 uurs bezorgservice voor gekoelde dranken, wijnen, mixdrankjes, champagne, snacks & condooms. U kunt via onze webwinkel snel & discreet online uw bestelling plaatsen met snelle bezorging in uw woonplaats Laren. Wij bieden een groot assortiment van gekoelde producten die u rechtstreeks via onze website kunt bestellen, maar ook via de app op +31(0)6-1908 1754. Wij staan u graag van dienst als u alcohol of dranken thuis bezorgd wilt hebben op discrete & snelle wijze. Wij bezorgen zoal in Laren en garanderen hoge privacy. Ook bezorging op campings, hotels of airbnb accomodaties in Laren kunnen wij langskomen.

Wij hebben een uitgebreide webshop in gekoelde dranken welk wij op locatie komen bezorgen. Als u in Laren heineken, hertog jan, amstel of bekende zoete / witte / droge / rode wijnen wilt hebben, kunt u altijd uw bestelling bij ons plaatsen. Ook hebben wij champagne, mixdranken en nog veel meer zoals condooms & overige attributen. U kunt uw bestelling ook plaatsen via Wahtsapp op het vaste telefoonnummer +31(0)6-1908 1754. Voor een discrete & snelle Biertaxi in Laren neemt u vandaag nog contact met ons op. Onze Bierkoerier staat dagelijks voor u klaar met bezorging vanaf 15 minuten. Wij verkopen alleen aan personen vanaf 18 jaar, bij twijfel kan om legitimatie worden gevraagd.

Drank bestellen Laren

Als u ook snel drank in Laren wilt bestellen dan zit u bij ons aan het juiste adres. Bel of app ons via +31(0)6-1908 1754 als u uw bestelling direct wilt plaatsen. Houdt er rekening mee met dat de minimale bestelling teminste € 20 of meer bedraagt alvorens wij bier of wijn in Laren kunnen bezorgen. Zodra deze is bevestigd versturen wij u een chauffeur welk de bestelde producten gekoeld bij u langs komt brengen. Als u nabij Laren woont en toch gebruik wilt maken van onze diensten contacteer ons dan. De kans is aanzienlijk dat wij ook in een regio nabij Laren langskomen op discretie wijze. Het telefoonnummer is +31(0)6-1908 1754 en is 24 uur bereikbaar.

Wees daarom verstandig als u drank wilt. Onze bierkoerier komt langs op locatie en voorkomt dat u toch mogelijk in de auto stapt om een nachtwinkel in Laren te bezoeken. Ook als u een verjaardag viert, een feestje geeft of ergens op een recreatieplas verblijft en drank wilt bestellen u altijd bij ons welkom bent. In Laren bezorgen wij met bekwame chauffeurs en zorgen voor een gepaste afstand ter preventie van verdere verspreiding, covid-19. Als u bijzondere bezorgwensen heeft verzoeken wij u dat aan ons door te geven. Dit voor een snelle afloop zodat u lekker uw avond of nacht in kunt gaan. Bel nu Biertaxi Laren via +31(0)6-1908 1754 om een afspraak te maken.