Bier bestellen online bezorging

In regio Amsterdam kunt u bij biertaxi Nonstop verschillende soorten bieren welk koud bij u op locatie worden bezorgd, bestellen. Wij bieden een ruime keuze van gekoelde bieren zoals Heineken, Amstel, Corona en Hertog Jan. Deze kunt u terugvinden op onze pagina met bieren online bestellen. Deze komen in een sixpack of tray en worden vanaf 20 minuten bij u thuis langsgebracht. Als u snel wilt bestellen raadpleeg dan onze website of bel / stuur ons een Whatsapp bericht via +31(0)6-1908 1754. Dit kan op 24 uurs basis en garandeert een snelle levering van uw favoriete gekoelde bier in Amsterdam en omgeving.

Natuurlijk bieden wij meer dan bier bestellen alleen. Ook is het mogelijk om wijn online te bestellen via onze website. Wij bieden uitsluitend premium merken bier dat met de ideaale temperatuur gekoeld wordt en op discrete wijze bij u langsgebracht wordt. Op verzoek is verkoop van andere speciale bieren ook mogelijk. U dient dan wel te informeren bij ons als u bier wilt bestellen. Wij kunnen op aanvraag dan ook onze webwinkel wanneer u online bier wilt verkrijgen bijwerken.

Snel bier bezorgd in Amsterdam

Nonstop biertaxi is 24 uur beschikbaar en behoort tot 1 van de weinige bier koeriers services in Amsterdam dat daadwerkelijk snel kan bezorgen. In onze gekoelde voertuigen brengen wij u snel en heerlijk gekoelde bieren voor de laagste prijzen mogelijk. Bel ons via het telefoonnummer +31(0)6-1908 1754 als u meer info wilt verkrijgen of snel uw bestelling wilt plaatsen. U kunt op onze website de prijzen bekijken als mede de producten die wij bieden. Bezorging is mogelijk vanaf 20 euro en geldt in heel Amsterdam. Extra´s zoals snacks, frisdranken en meer op verzoek zijn vanzelfsprekend ook verkrijgbaar.

Als u erbuiten wilt bestellen bent u van harte welkom. Het bezorgen van koude bieren buiten Amsterdam is op ieder moment van de dag mogelijk met snelle bezorging. U kunt het bestellen online van bier op onze website plaatsen of dat u via de telefoon of whatsapp chat uw bestelling plaatst. Zie onderop waar wij zoal langskomen. Mocht uw favoriete bier niet vermeld staan op onze website? Vraag dan naar de beschikbaarheid. Wij kunnen deze voor u speciaal verkrijgen en langsbrengen bij u. Open 24 uur.